Registratie POINT in samenwerking met het Flevoziekenhuis

Per heden is Curae Zorg ook geïmplementeerd in het Zorg ICT systeem POINT dankzij de transferverpleegkundigen van het Flevoziekenhuis!

Iedereen kan het overkomen, een opname in het ziekenhuis. De ene keer is het een controle, een kleine ingreep, maar het kan ook zo zijn dat u langer moet blijven. De ene keer kunt u naar huis zonder thuiszorg, maar de andere keer zal u dit wellicht nodig hebben.

Op het moment dat blijkt dat u thuis niet zelfstandig redzaam genoeg bent komt er een transferverpleegkundige vanuit het Flevoziekenhuis langs die alles rondom uw nazorg gaat regelen, zodat de zorg gecontinueerd kan worden zodra u weer thuis bent. Het overdracht van zo een transferproces wordt in werking gezet vanuit het Zorg ICT systeem POINT. POINT is een webapplicatie waarin diverse organisaties, waaronder thuiszorgorganisaties die een samenwerking hebben met het Flevoziekenhuis in staan geregistreerd. 

Sinds kort zijn wij als organisatie ook hierbij aangesloten! Wij kunnen vanaf nu een digitale verpleegkundige overdracht ontvangen om de zorg zo goed mogelijk bij onze cliënten te kunnen inzetten. Verder kunnen wij via POINT communiceren met de transferverpleegkundige via een beveiligd systeem. Vragen worden hierdoor sneller opgepakt en teruggekoppeld.

En dat is nog niet alles, want op diverse poli's binnen het Flevoziekenhuis wordt gewerkt met POINT. Er kan dus met een paar drukken op de knop formulieren doorgezet worden naar ons als thuiszorgorganisatie. 

Een hele verbetering in de communicatie tussen het Flevoziekenhuis en Curae Zorg.

Wij willen dan ook via dit nieuwsbericht nogmaals de transferverpleegkundigen hartelijk bedanken voor het inwerken in het programma en de ondersteuning vanuit het ziekenhuis! 

Zorgen doen wij samen! Op naar een mooie samenwerking!

Geïnteresseerd in onze samenwerking?

Schroom dan niet om contact met ons op te nemen op 036 5255575 of door te mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..