Over ons

  • Groen, de kleur van leven, groeien, vertrouwen, veiligheid en zorgen. Dit is precies waar Curae Zorg voor staat. Goede zorg leveren die ervoor zorgt dat mensen weer, ondanks eventuele aanpassingen, kunnen genieten van het leven. Kunnen groeien in de situatie waar zij zich in bevinden. Je veilig voelen bij de zorg die geleverd en vertrouwen hebben dat het goed komt. En zorgen, want dat is wat wij bij Curae Zorg het liefst doen!
  • De bladeren voor groei, opbloeien, nieuw leven. Bladeren groeien steeds weer opnieuw, ongeacht welke situatie zich voor doet. En wij geloven erin dat ondanks dat uw gezondheid niet altijd mee werkt, u kunt groeien. Leren om te gaan met de situatie en weer opbloeien en genieten van het leven.
  • Een huisje van geborgenheid, veiligheid en alles waar de zorg zich afspeelt. Tegelijkertijd kunt u in het raampje en het deurtje van het huisje ook een poppetje zien. Dit poppetje staat voor ons voor onze cliënten. Centraal in het logo, centraal in de organisatie en in onze filosofie. Want uiteindelijk leveren wij de zorg voor u.

De slogan “Zorgen doen wij samen” is voor ons in combinatie met het logo ontzettend belangrijk. Want zorgen doe je niet alleen. Dat doe je samen met de cliënt, de naasten, familie, (huis)artsen, medewerkers en iedereen die te maken heeft met de cliënt. Alleen als je dat omarmt en op de juiste manier met elkaar communiceert, alleen dan zal je zorg succesvol worden. En dat is waar wij voor gaan! Net dat stapje meer en verder zodat u de zorg krijgt die u verdiend!

Geïnteresseerd?

Mocht u na het lezen van de bovenstaande graag zorg ontvangen via Curae Zorg?
Dan kunt u contact opnemen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u toch liever zelf contact opnemen met ons?
Dit kan via het nummer 0365255575 of via info@curaezorg.nl