Opzoek naar een baan in de zorg? Kom speeddaten met Curae Zorg!

Curae Zorgt groeit snel, waardoor er altijd ruimte is voor nieuwe zorgverleners. Wil je kennismaken met een jong, dynamisch en snel groeiende organisatie? Kom dan op 19 oktober langs voor een speeddate tijdens de speeddate-middag!

De arbeidsmarkt zorg en welzijn trekt weer aan. Daarom organiseert het UWV, gemeente Almere en Zowelwerk een speeddate-middag. Hierin is de gelegenheid voor deelnemers en organisaties om persoonlijk kennis te maken met elkaar.

Tijdens deze middag zullen er ook loopbaancoaches aanwezig zijn die kosteloos speedcoach gesprekken aanbieden aan bezoekers die specifieke vragen hebben over hun loopbaan. Daarnaast is er een professionele fotograaf aanwezig om profielfoto’s te maken voor een LinkedIn profiel. Geheel kosteloos!

Waar
Places to Work Almere
Wisselweg 33
1314 CB Almere
036-2030040  
 

Wanneer
Donderdag 19 oktober
13:00 - 16:00 uur
Aansluitend wordt u een borrel aangeboden
 

Aanmelden voor meer informatie
Wil je ook komen? Meld je aan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. onder vermelding van ‘Speeddates 19 oktober’ en geef aan met welke werkgever(s) je in gesprek wilt gaan. Naast Curae Zorg zijn er nog diverse organisaties aanwezig, waaronder: Zorggroep Almere, Triade, Kwintes, Humanitas, Omega Groep, Woonzorg Flevoland en nog meer. 


Vergeet niet je CV mee te nemen! Voor meer informatie kun je bellen met Diana Josias op 0320-244259 of mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..