Onze diensten

Wanneer u zelf of een dierbare een levensverwachting heeft van minder dan drie maanden levert dit veel verdriet op. Naast het verdriet komen er ook nog morele en praktische dilemma’s bij kijken. Wilt u uw laatste levensfase thuis door brengen? Dan biedt Curae Zorg de uitkomst. Samen kijken wij in deze moeilijke tijd hoe wij u het beste kunnen ondersteunen en hoe wij verzachting kunnen bieden in de laatste levensfase. De zorg is erop gericht om u en uw dierbare een kwalitatieve periode te bieden. Wij zullen onze uiterste best doen om de zorg te bieden die u nodig heeft. Hierbij houden wij rekening met uw wensen en behoeften, maar ook met die van uw naasten. Daarnaast werkt Curae Zorg in de palliatieve zorg met een klein team. Op deze manier willen wij zorgen voor de rust, regelmaat en vertrouwen die zo belangrijk is in deze periode.

Voordelen

  • Vaste medewerkers
  • Speciaal aangepaste zorg naar uw wensen
  • Mogelijkheid tot nachtzorg
  • Aandacht voor uw naasten

Geïnteresseerd?

Mocht u na het lezen van de bovenstaande graag in zorg krijgen via Curae Zorg? Dan kunt u contact opnemen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u toch liever zelf contact opnemen met ons?
Dit kan via het nummer 0365255575 of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.