Onze diensten

Er komt een moment dat het moeilijk wordt om voor u zelf te zorgen. Dit kan verschillende oorzaken hebben denk aan een operatie, ongeluk of ouderdom. De zorg die u nodig heeft kan kortdurend of langdurend zijn en is afhankelijk van de situatie. Als de zorg kortdurend is heeft u vaak vrienden, familie of buren die u te hulp kunnen schieten, maar er zijn ook zaken waarbij u liever geen beroep op uw naasten wilt of kunt doen. Wij spreken dan over persoonlijke verzorging.

Denk hierbij aan helpen/ondersteunen bij het wassen, douchen, aan- en uitkleden, huidverzorging en medicijngebruik, maar vergeet ook niet het aantrekken van eventuele steunkousen, de toiletgang, mond- en gebitsverzorging, haarverzorging en hand- en voetverzorging.

Curae Zorg kijkt met u welke wensen en behoeften er zijn en stelt samen met u een zorgplan op. Bij kortdurende ondersteuning zal er gekeken worden hoe wij u kunnen ondersteunen om de verzorging zo snel mogelijk weer zelfstandig te kunnen doen. Bij langdurige zorg zullen wij samen met u kijken naar welke mogelijkheden er zijn om u weer zelfstandig dingen te laten doen, bij alle overige verzorging helpen wij u met liefde!

Voordelen

  • Speciaal opgeleid personeel
  • Plan van aanpak geschreven op uw situatie
  • Persoonlijke aanpak
  • Kijken naar uw mogelijkheden
  • Flexibel en kan snel de zorg aanpassen als dit nodig is

Geïnteresseerd?

Mocht u na het lezen van de bovenstaande graag zorg ontvangen via Curae Zorg? Dan kunt u contact opnemen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u toch liever zelf contact opnemen met ons?
Dit kan via het nummer 0365255575 of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.