Onze diensten

Wanneer verzorging een specialistisch karakter krijgt spreken wij van verpleging. Een voorbeeld hiervan is de inname van medicatie. In principe is de inname van medicatie persoonlijke verzorging. Echter wanneer het toegediend dient te worden valt het onder de verpleging.

Bij verpleging kunt u denken aan toedienen van medicatie, stoma/katheter zorg, wondzorg en injecteren. Uiteraard zijn er nog veel meer handelingen die vallen onder verpleging. Tijdens het intake gesprek zal duidelijk gemaakt worden of u verpleegkundige zorg krijgt.

Curae Zorg zal de verpleging altijd uitvoeren onder goedkeuring en het beleid van uw (huis)arts. Ook zorgen wij er dat de handelingen altijd geprotocolleerd worden uitgevoerd en daarna worden vastgelegd.

Voordelen

  • Vakkundig en professionele medewerkers
  • Diverse specialismen
  • Vaste medewerkers
  • Onder toezicht van (huis)arts
  • Persoonlijke aanpak

Geinteresseerd?

Mocht u na het lezen van de bovenstaande graag in zorg krijgen via Curae Zorg? Dan kunt u contact opnemen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u toch liever zelf contact opnemen met ons?

Dit kan via het nummer 0365255575 of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.