Officieel samenwerking Zorggroep Almere & Curae Zorg

Per 1 juni 2017 hebben Zorggroep Almere en Curae Zorg een dienstverleningsovereenkomst ondertekend!

Onze slogan: zorgen doen wij samen streven wij elke dag weer na. Op welk vlak wij ook aan het werk zijn, verpleegkundig of administratief, wij komen altijd andere organisaties en collega's tegen met wie wij samenwerken. 

Vorig jaar september zijn wij begonnen met het project Samen 75+. Een initiatief van de Schoor, VMCA en de Zorggroep Almere. Curae Zorg heeft zich hierbij aangesloten en dit heeft een warme band geschept tussen de Zorggroep Almere en Curae Zorg.

Samen, als afzonderlijke organisaties, kijken wij in de wijk waar wij de dienstverlening kunnen verbeteren en hoe wij elkaar kunnen complementeren. Verwijzen wij naar elkaar door, maar zorgen wij ook dat er korte lijnen zijn tussen de huisartsen, wijkverpleegkundigen en de medewerkers. 

Deze samenwerking is zo goed bevallen dat wij dit per 1 juni 2017 officieel hebben vastgelegd in een dienstverleningsovereenkomst. 

Dit houdt in dat Curae Zorg in samenwerking met de Zorggroep Almere zorg gaat leveren in de Wet Langdurige Zorg (WLZ), maar ook dat wij kennis en expertise met elkaar zullen delen, korte lijnen zullen behartigen in de communicatie en meerdere projecten in de toekomst zullen gaan opzetten om de bewoners van Almere te ondersteunen. 

Wij zijn hier natuurlijk ontzettend trots op en hopen dan ook dat dit een mooie, langdurige en vruchtbare samenwerking zal gaan worden!
 

Geïnteresseerd in onze samenwerking?

Schroom dan niet om contact met ons op te nemen op 036 5255575 of door te mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..