Nieuwe samenwerking

Samenwerking Curae Zorg en Medi-Mere is een feit!

Na een aantal gesprekken waren wij er uit en is er een samenwerkingsovereenkomst getekend. Curae Zorg en Medi-Mere gaan samenwerken! 

Als organisaties hechten wij beide veel waarde aan persoonlijke en vertrouwde zorg. Een cliënt dient zich thuis te voelen bij de organisatie. Waar je bij de huisarts vaak naar de praktijk gaat, komen wij juist thuis bij de mensen. Waar je ons ook tegenkomt, er moet geïnvesteerd worden aan een duurzame relatie, waarbij het vertrouwen voorop staat. Elke zorgvraag wordt zorgvuldig opgepakt en wordt er bij ieder specifiek gekeken naar de oplossing hiervan

Onze samenwerking houdt in dat wij korte lijnen hebben met elkaar omtrent de zorg voor onze cliënten, elkaars expertise en deskundigheid kunnen inzetten daar waar nodig, maar ook dat wij diverse casuïstiek met elkaar bespreken om onze kennis en kwaliteit te borgen en vergroten.

Als u als patiënt van Medi-Mere, thuiszorg ontvangt van Curae Zorg mag u er dus vanuit gaan dat wij elkaar goed op de hoogte houden van de ontwikkelingen omtrent uw zorg. Dat wij met elkaar overleggen welke behandelingen het beste aansluiten op de wensen van u als cliënt. 

 

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over onze samenwerking of overstappen naar Medi-Mere als huisartsenpraktijk of naar ons als thuiszorg organisatie? Dan kunt u contact opnemen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u toch liever zelf contact opnemen met ons? 
Dit kan via het nummer 0365255575 of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Meer informatie over Medi-Mere kunt u vinden op www.medi-mere.com of door te bellen naar 0365329988.