Implementatie Nedap Healthcare

Vanaf 1 maart gaan wij volledig overstappen op het digitaal systeem ONS van Nedap Healthcare!

De afgelopen weken zijn wij druk bezig geweest met de implementatie van Nedap Healthcare. Mede dankzij de ondersteuning van businesspartner Adcase zullen wij per 1 maart van start gaan met het gebruik van Nedap en ONS. 

De doelstelling voor Curae Zorg is om hierdoor efficiënter, veiliger en sneller te werken. Dit biedt de mogelijkheid om een meer zelfsturend team te creëren, aangezien alle zorggegegens bij de hand zijn op de mobiel of tablet. De gegevens worden opgeslagen in een goed beveiligd systeem en zijn alleen te benaderen doormiddel van een unieke inlogcode.

ONS biedt de mogelijkheid om bij aflopende indicaties vroegtijdig te signaleren. De zorg vastleggen, zorgplannen opstellen, rapporteren en plannen zijn eenvoudig met ONS. Met een druk op de knop kunnen wij ook de familie op de hoogte houden van de ontwikkelen rond om de zorg van de cliënten.

Meer informatie kunt u vinden op de website van Nedap: 
http://www.nedap-healthcare.com/ouderenzorg
 

Geïnteresseerd?

Mocht u na het lezen van de bovenstaande graag zorg ontvangen via Curae Zorg? Dan kunt u contact opnemen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u toch liever zelf contact opnemen met ons? 

Dit kan via het nummer 0365255575 of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.